За нашата компания

„АДРИНА” ЕООД  - е лицензирана фирма в услугите по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация, на основание регистрирация в РЗИ – София (СРИОКОЗ) и Удостоверение Nо 2-25 от 01.04.2005г. на Министерство на здравеопазването.

„АДРИНА” ЕООД извършва мероприятия за унищожаване на хлебарки, бълхи, мравки, кърлежи, дървеници, мухи, комари, плъхове, мишки и други вредители в жилища, магазини, административни  и търговски обекти, обществени пазари, хотели, ресторанти, училища, детски градини, здравни заведения, зелени площи и др.

Освен еднократни обработки, сключваме и договори за абонаментна поддръжка. Използваните от нас препарати за третиране са разработени и произведени от световно известните компании BAYER, BASF, NOVARTIS, ZENECA, INDIA са безвредни за хора и домашни любимци.

Избирайки „АДРИНА” ЕООД Вие получавате гарантирано качество и професионално обслужване в борбата с вредителите. С наша помощ се избавете от хлебарките в дома си и плъховете в мазето и дезинфектирайте къщите си след прекарана инфекциозна болест!

При проблем с вредители се обърнете към „Адрина” ЕООД.