ПЛАНИРАЙТЕ ПОСЕЩЕНИЕ ЗА ДДД ОЩЕ ДНЕС

ЖИЛИЩНИ & ОБЩЕСТВЕНИ УСЛУГИ

Персонализирани планове за борба с вредителите.
Нашите пест контрол услуги са насочени както към битовите, така и към административните и търговските обекти, и сградите с обществено предназначение, като жилища, магазини, пазари, хотели, ресторанти, училища, детски градини, здравни заведения, производствени цехове, кина, театри, зелени площи и др. Предлагаме Ви програма за контрол с вредителите, базирана на подробна инспекция на място, която да осигури максимален ефект на услугата.

БЪРЗ & ЕФЕКТИВЕН КОНТРОЛ НА ВРЕДИТЕЛИТЕ

Когато откриете вредители във вашия дом или офис, искате моментално да се избавите от тях. Независимо от това, дали виждате инсектите или гризачите, не забравяйте, че съществуват и много микроорганизми, които са болестотворни причинители и не могат да бъдат забелязани с просто око. Ние работим по мероприятията на Дезинфекция, Дезинсекция и Деразтизация изцяло съобразявайки се с възможностите и натовареността на Вашия график!

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ В ДЕЗИНФЕКЦИОННИ МЕРОПРИЯТИЯ & УНИЩОЖАВАНЕТО НА ВРЕДИТЕЛИ

Ние гарантираме безопасността на Вашето семейство или служители, като предоставяме обширна програма за борба с вредителите, която защитава всички, които живеят във вашия дом или работят във вашия бизнес. Някои от видовете вредители, които премахваме са хлебарки, мравки, комари, мухи, оси, бълхи, дървеници, щипалки, молци, термити, мишки, плъхове, къртици, змии и др.

ЕДНОКРАТНИ ОБРАБОТКИ & АБОНАМЕНТНИ ДОГОВОРИ

Еднократните обработки са насочени основно към частните домове, където обикновено проблемът, най-често с хлебарките, се разрешава с една или няколко обработки.
Абонаментните ни услуги целят постигането на оптимална цена за клиентите ни и гаранция от качеството на предлаганите от нас услуги, като извършването им да става своевременно по график, препоръчан и одобрен от двете страни.
Навременната и регулярна обработка от наша страна би Ви осигурила адекватно разрешаване на проблемите с вредителите!
Предлагаме Ви избор от честотата на използването на ДДД услугите ни!

ПРЕПАРАТИ & МЕТОДИ ЗА ОБРАБОТКА

При всички обработки прилагаме биоцидни или други препарати, които са с Разрешение за ползване, издадено от Министерство на здравеопазването. В зависимост от начина, който използваме за борба с вредителите, употребата на физични или химични методи е изцяло съобразена със съществуващите правила и етика в Р България. Използваните от нас препарати са на световноизвестни компании в областта като ЙОД, HMI, BAYER, BASF, NOVARTIS, ZENECA, INDIA и др. и са безвредни за хора и домашни любимци.

Избирайки „АДРИНА” ООД Вие получавате гарантирано качество и професионално обслужване в борбата с вредителите!

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ СЕГА